Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини 10 фактів про Viber розсилання
03.02.2022
view 3226
Viber

10 фактів про Viber розсилання

  1. Згідно даних КМІС, більш ніж 60% українців використовують месенджер Viber для спілкування. Це найпопулярніший додаток в Україні!
  2. При комерційних розсиланнях у полі відправника вказується альфа-ім’я (назва компанії) і номер телефону ніяк не прив'язується до бізнес-акаунту.
  3. Якщо натиснути на альфа-ім’я в діалозі з бізнес-акаунтом — відкриється додаткова інформація. Можна переглянути опис про діяльність компанії, контакти та посилання на сайт.
  4. Повідомлення умовно розділяють на транзакційні та рекламні.
    Транзакційні повідомлення можуть містити лише текст до 1000 символів та посилання в цьому тексті. Шаблони транзакційних повідомлень необхідно затверджувати через Viber.
    Рекламні повідомлення — це будь які інші, не затверджені повідомлення. Вони можуть бути із зображенням, смайлами та кнопкою.
  5. Одне повідомлення з бізнес-акаунту Viber може містити текст до 1000 символів із додаванням смайликів. Зображення від 400х400 пікселів, обов’язково квадратної форми.
  6. Додана функція перевідправки повідомлення з Viber на SMS. Якщо система зрозуміє, що абонент не завантажував додаток або відмовився від розсилок, йому прийде повідомлення по SMS.
  7. У звітах по Viber розсиланням можна побачити які повідомлення було прочитано, а які ще не відкрито.
  8. З 2021 року у діалог кожного бізнес-акаунту можна написати повідомлення, а компанія може його переглянути та відповісти.
  9. Надсилати повідомлення можна з кабінету АльфаСМС або через API будь-яким зручним способом.
  10. З кабінету можна надсилати три типи повідомлень: тільки текст, тільки зображення, текст + зображення + кнопка.

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися