Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Інтеграція Uspacy та AlphaSMS від Anix Agency
17.08.2023
view 1700
Інтеграція

Інтеграція Uspacy та AlphaSMS від Anix Agency

Українська технологічна компанія Anix Agency розробила інтеграцію з CRM-системою Uspacy та AlphaSMS по відправці SMS/Viber повідомлень.  Ця нова інтеграція підвищує ефективність роботи та відкриває нові можливості для збільшення зручності спілкування з клієнтами.
Uspacy — це новий онлайн-сервіс та єдиний робочий простір для управління ключовими процесами організації з фокусуванням на результаті. Інтеграція з AlphaSMS допомагає користувачам зручно організовувати та відстежувати комунікацію з клієнтами для прийняття більш ефективних рішень.Ця інтеграція є свідченням взаємодії між українськими технологічними компаніями, які створюють інноваційні рішення, спрямовані на поліпшення бізнес-процесів та збільшення задоволеності клієнтів.

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися