Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Новорічні розсилки 2021: поради для підготовки
14.12.2021
view 2765
Корисне

Новорічні розсилки 2021: поради для підготовки

Наближається новий рік, а значить настав час готувати маркетингові кампанії та привітання. Ми зібрали поради для підготовки SMS та Viber розсилок, які будуть корисними напередодні свят.

  1. Проаналізуйте минулий досвід та виділіть кампанії, які отримали більший відгук. Об'єднуйте нові ідеї та використовуйте тематичні зображення за допомогою Viber розсилок, на них частіше звертають увагу. Якщо ви не співпрацюєте з дизайнером, ви можете спробувати сервіс для графічного дизайну Canva.
  2. Зберіть базу контактів і не забувайте додати номери клієнтів, які недавно прийшли до вас. Перед створенням розсилок перевірте базу на актуальність через HLR і збережіть готову очищену адресну книгу. Таким чином ви заощадите та надішлете повідомлення лише активним абонентам.
  3. Відсортуйте клієнтів за категоріями та надсилайте персоналізовані пропозиції. Постійним клієнтам покажіть новий святковий асортимент, тим хто загубився – мотиваційну знижку.
  4. Поширюйте багатоканально. Якщо намічається новорічна акція, розпродаж або розіграш, повідомляйте про це різними каналами. Наприклад, додавайте рекламний банер на сайті, робіть Viber розсилку із зображенням та кнопкою, використовуйте контекстну рекламу
  5. Рекомендуємо використовувати ланцюжок повідомлень. Пам'ятайте, що з клієнтом важливо робити певну кількість доторків. Заздалегідь підігрійте інтерес, попередивши, що приготували особливу пропозицію до нового року. Другим повідомте про святкову акцію та що ви приготували. За пару днів до нового року, можна надіслати третє повідомлення: привітайте зі святами, що настають, і нагадайте, що залишилося мало часу, щоб підготувати подарунки своїм близьким.
  6. Обов'язково зменшіть шлях клієнта від повідомлення до покупки. Зараз час, коли клієнт не виконуватиме довгих дій, щоб купити ваш товар.

Пишіть оригінальні тексти, створюйте яскраві банери, генеруйте цікаві розіграші всією командою. АльфаСМС допоможе у реалізації ваших ідей. Плануйте маркетингові кампанії заздалегідь та підвищуйте продаж!

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися