Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини 5 корисних інструментів у кабінеті про які ви могли не знати
24.12.2021
view 3102
АльфаСМС

5 корисних інструментів у кабінеті про які ви могли не знати

У цій статті ми коротко розповімо про додаткові інструменти. Якщо у вас виникнуть питання, ви завжди можете звернутися за допомогою у підтримку.

  1. HLR — послуга для перевірки валідності номера, а також отримання детальної інформації про нього, включаючи визначення мобільного оператора та перебування номера в роумінгу.
    Щоб знайти цей корисний інструмент, перейдіть на сторінку «Розсилка» і скрольте вниз доки не побачите напис: «Додаткові параметри». Ця функція додана як до одиночної, так і до масової розсилки.
  2. Вставка змінної.
    Заходьте на сторінку «Розсилка» та у вкладку «Масова розсилка» — над полем для введення тексту буде напис: «Вставити ім'я». Ця змінна підтягуватиме з файлу з контактами потрібний текст.
    Коли виникає потреба надіслати СМС з індивідуальною інформацією для кожного контакту, приходить на допомогу цей інструмент. Завантажте базу контактів у файлі Exel і в другому стовпці файлу вкажіть персональну інформацію для кожного контакту.
  3. Посібник користувача.
    Далеко не кожен помічає цю кнопку в інтерфейсі кабінету. Вона знаходиться в кінці основного меню і називається Довідка. Тут зібрана вся інформація щодо роботи в кабінеті та про його функціонал.
  4. Чорний список.
    Переходимо на сторінку «Адресна книга» та знаходимо вкладку «Чорний список».
    Наприклад, один із ваших клієнтів змінив номер та надсилати йому повідомлення не актуально. Коли вам потрібно видалити цей номер з адресної книги, але перезавантажувати всю книгу не зручно, просто внесіть цей номер у поле чорного списку, і він буде заблокований від розсилок.
  5. Повідомлення про мінімальний баланс.
    Ця функція дозволяє налаштувати повідомлення про те, що на балансі закінчуються гроші.
    Щоб убезпечити себе, перейдіть до розділу «Налаштування» і опускайтеся майже в самий кінець до напису: «Повідомлення про мін. баланс». У полі для введення напишіть суму, при досягненні якої вам приходитиме нагадування, що потрібно поповнити баланс.

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися