Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Готові рішення для побудови вашого SMS бізнесу
18.01.2022
view 2774
АльфаСМС

Готові рішення для побудови вашого SMS бізнесу

Наша компанія є одним із найбільших постачальників SMS трафіку в Україні. Ми пропонуємо вигідні умови для реселлерів у будь-якому регіоні та забезпечуємо необхідними інструментами для отримання прибутку.

Програмне рішення налаштоване з урахуванням досвіду роботи наших існуючих партнерів для зручного керування та підтримки акаунтів. Платформа АльфаSMS з її широким набором функцій - це все, що вам знадобиться для ведення бізнесу, жодного іншого стороннього програмного забезпечення не потрібно.

Потужна база для ведення бізнесу

СМС-платформа White-label.
Платформа підтримує white-label: ви зможете створити портал зі своїм брендом. Легко створюйте корпоративний бренд в інтерфейсі користувача.

Хмарне рішення. Платформа SMS, розміщена на серверах AlphaSMS – це автоматизоване програмне забезпечення, повністю розроблене на веб-технологіях. Вам не потрібно вкладати гроші в якесь обладнання та ПЗ або на підтримку такої інфраструктури.

Збільшення прибутку від SMS. Автоматизовані та гнучкі можливості маршрутизації допоможуть вам налаштовувати параметри маршрутизації до найменших деталей, щоб збільшити прибуток.

Безпека та опції фільтрації. Швидке додавання до чорного та білого списків, фільтрування стоп-слів та заборонених альфа-імен. Інтелектуальна постановка на модерацію та контроль спроб входу.

Функціональний веб-кабінет
  • Зручне керування обліковими записами клієнтів з будь-якого пристрою
  • Керування розсилками - модерація, пауза, видалення
  • Контроль альфа-імен: додавання, пошук та фільтрація їх статусів та статистики
  • CMS система дозволяє керувати вмістом та SEO поля
  • Фінансовий модуль для виставлення рахунків, ручного зарахування та овердрафту
  • Мультиінформаційна аналітика в реальному часі, за окремими клієнтами та за загальними шлюзами, країнами, операторами
  • Розділ email розсилок для формування повноцінних повідомлень з html вмістом та вкладеннями
  • Вбудована система тікетів для технічної підтримки клієнтів з можливістю вести чат

Ми забезпечимо вас підтримкою: незалежно від обсягу повідомлень, наша команда експертів буде у вашому розпорядженні для консультацій, щоб підтримати ваш бізнес.
Більше 14 років ми працюємо у сфері комунікацій із компаніями різних напрямків, тому ми зможемо надати якісну консультацію, яка допоможе вам спланувати успішну стратегію бізнесу у цій сфері.
Якщо ви хочете стати нашим партнером та отримувати високий прибуток без глобальних вкладень, залишайте свою заявку на електронну пошту info@alphasms.ua

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися