Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини ТОП інструмент для підвищення продажів!
02.12.2021
view 3414
Короткі номери

ТОП інструмент для підвищення продажів!

Короткі номери 2909, 997, 2404 та інші, створені для отримання вхідних повідомлень від абонентів. За допомогою такої механіки можна розробляти велику кількість інтерактиву для своїх клієнтів, тим самим підвищуючи їхню залученість.
Нижче ми розглянемо кейси коротких номерів та користь кожного з них.

Проведення акцій та розіграшів із призами.
Приклад: клієнти отримують унікальний код, купуючи ваш товар або послуги. Для участі необхідно надіслати SMS з цим кодом на короткий номер та клієнт автоматично бере участь у розіграші призів.
Азарт спонукає клієнтів активно купувати ваші послуги та залучає нових клієнтів. Крім того, платні вхідні повідомлення дають змогу отримати прибуток від вартості повідомлення.

Збір інформації від споживачів.
Приклад: зручний спосіб отримувати свідчення лічильників для державних установ. Отримуйте відгуки чи зворотний зв'язок від клієнтів безпосередньо.
Перевага в тому, що вся інформація буде зібрана в одному місці, що значно полегшить роботу та звільнить час.

Проведення SMS голосування для конкурсів.
Короткий номер – це ідеальний спосіб збору голосів під час проведення конкурсів на різні тематики. Можливість вибрати вартість повідомлення для абонента дозволяє отримати нарахування.
Всі звіти про голосування буде зібрано в одному місці, і в режимі реального часу можна спостерігати за рейтингом учасників.

Є ідеї для використання платних вхідних SMS, але сумніваєтеся в механіці? Звертайтесь до нас і ми підкажемо як організувати інтерактив з коротким номером та отримати максимум віддачі!

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися