Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Про що писати? Лови базові SMS для комунікації з клієнтами
01.12.2021
view 3769
Корисне

Про що писати? Лови базові SMS для комунікації з клієнтами

Технічні повідомлення.
Автоматизуй зв'язок з клієнтом та використовуй повідомлення із підтвердженням замовлення, фіксуй номер накладної, інформацію про замовлення та наявність товару.

SMS-вітання.
Покажи клієнту його значущість та унікальність. Якщо клієнт зареєструвався на сайті або зробив перше замовлення, надішліть вітальне повідомлення. Ефективно працює знижка або бонус для наступної покупки.

Рекламні розсилки.
Періодично роби розсилку про новинки та акції. Не залишай клієнта без уваги та тримай його у фокусі. Підігрівай інтерес клієнтів перед масштабним розпродажем або напередодні свят, коли покупки максимально актуальні.

Розсилка для клієнтів, які втратили активність.
Зроби WOW-пропозицію клієнтам, щоб повернути їхню увагу. Для залучення можуть бути надіслані знижки, безкоштовна доставка, подарунок при покупці.

Нагадування про незавершені покупки.
Ідеально для інтернет-магазинів. Часто клієнти заповнюють кошик, але не оформляють покупку. Зроби меседж про забутий товар і додай мотивацію все-таки купити його.

Серія пов'язаних повідомлень.
Тепер, коли маєш стільки приводів для розсилок, ти можеш міксувати їх залежно від потреб. Передові компанії автоматизували контакт із клієнтом, і їх клієнтиі просто не можуть відмовитися від такої зручної та швидкої покупки!

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися