Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Кращі сервіси для скорочення посилань!
01.12.2021
view 3382
Корисне

Кращі сервіси для скорочення посилань!

Цей інструмент важливо використовувати, щоб ваш захоплюючий текст не був затьмарений довгим посиланням. Наприклад, Ви готуєте розсилку, в якій вказуєте напрямок на каталог, але зазвичай це посилання довге. Щоб не переплачувати за кількість символів і візуально покращити вид повідомлення – скорочуйте його.
Ми зібрали безкоштовні сервіси для скорочення посилань. Не дякуйте!

bitly.com- просто додайте своє посилання в поле для тексту та натисніть Shorten. Вуаля, коротке посилання готове!

is.gd- натискаємо на "Further options/Custom URL" і відзначаємо "Log statistics for this link" - щоб мати доступ до статистики. Для відстеження статистики реєстрація не потрібна - натискаємо на "I want to see statistics for this URL".

bit.do- можливість написати закінчення посилання. Якщо наприкінці створеної URL-адреси в рядку браузера ввести «-», відкриється статистика цього посилання.

clck.ru- Для зручності роботи з сервісом можна скористатися букмарклетом – перетягніть вказане посилання на панель вашого браузера. Натисніть на цю закладку, коли потрібно скоротити адресу сайту.

rebrandly.com- після простої реєстрації, сервіс коротких посилань дозволяє: прикріплювати свій домен, додавати UTM до довгого посилання, генерувати випадковий або найкорисніший для seo варіант короткого url.

Перед розсилкою, скорочене посилання обов'язково перевіряйте на правильність переадресації.
Інакше можна зробити рекламу не лише собі!

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися