Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Тренди в маркетингу 2022
16.12.2021
view 2663
Корисне

Тренди в маркетингу 2022

Днями відбулася освітня онлайн-конференція з маркетинговою агенцією Netpeak. Спікери озвучили головні тренди, які працюватимуть у креативі та технологіях у 2022 році. У цій статті ми поділимося цими рекомендаціями, які можна використовувати для розвитку бізнесу.

  1. Буде актуальним креатив, який дає відчуття піклування. Наприклад, реклами з фразами "Ти мало поспав, зроби собі подарунок", "Ти добре попрацював на роботі та заслужив відпочинок". Несвідомо кожен із нас позитивно сприймає увагу та турботу.
  2. Контент має бути актуальним тут і зараз. Інформаційний потік перенасичений, і сьогодні користувач не дивитиметься застарілі медіа. Краще зробити посередньо, але сьогодні, ніж довго працювати та видати вже застарілу інформацію.
  3. Максимальне спрощення у взаємодії клієнта з інтерфейсом. Якщо ви запрошуєте користувача на вебінар, від запрошення до реєстрації має бути максимально короткий шлях. Потенційний клієнт не проходитиме 10 кроків до реєстрації. Це правило має працювати з усіма воронками: чи це продаж або просто реєстрація на захід.
  4. Упор робимо не лише на цільову аудиторію загалом, а й на стан конкретного сегмента за конкретних обставин. У свято кожна людина хоче стати трохи її частиною та порадіти. Наприклад, на Хелловін компанія "Uklon" зробила маску в Інстаграм, де люди могли приміряти образ машини-монстра. Якісно обігравши потребу клієнтів у певний відрізок часу, компанія отримала хороший фідбек.
  5. Креатив має давати можливість поділитися почуттями. Все, що допомагає людям висловлювати емоції буде добре працювати. Будь-то опитування, акція за найкращу фотографію з продуктом або фільтр зі святковим настроєм.

Аудиторія буде спілкуватися з вами, якщо ви дасте їй інструмент для вираження, допоможете їй у цьому. Завжди слідкуйте за актуальними новинами, переглядайте ідеї зарубіжних креативників і ви завжди будете на крок попереду!

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися