Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Корисні інструменти в кабінеті про які ви могли не знати. Частина 2
21.01.2022
view 2678
Корисне

Корисні інструменти в кабінеті про які ви могли не знати. Частина 2

У цій статті ми продовжимо знайомити із додатковими інструментами. Якщо у вас виникнуть питання, ви завжди можете звернутися за допомогою у підтримку.

  1. Flash-SMS.
    Flash-SMS — це SMS-повідомлення, яке відразу відображається при отриманні на екрані телефону, в різних моделях телефонів по-різному. Зазвичай Flash-SMS не зберігаються у пам'яті телефону або на SIM-карті, однак на деяких телефонах можливе збереження.
    При формуванні розсилки можна задати відправку Flash повідомлення в розділі Масова/Одиночна розсилка у блоці «Додаткові параметри». Зверніть увагу, що надсилати можна лише одну частину СМС, а ім’я відправника не буде показуватись, тому вказуйте його в тексті.
  2. Рівномірна розсилка.
    Якщо плануєте надіслати велику розсилку, яка активізує звернення клієнтів, то зробіть розсилку рівномірною. При формуванні повідомлень поставте галочку на «Розіслати рівномірно», вкажіть період часу надсилання (біля дати та часу).
    Смс будуть надіслані у вказаний проміжок часу та менеджери зможуть поступово та якісно обробити усі дзвінки.
  3. Калькулятор вартості для розсилок.
    При плануванні розсилки часом важко порахувати її вартість, особливо якщо там номери декількох країн з різними тарифами. Щоб швидко дізнатися скільки коштуватиме будь-яка розсилка, заповніть усі дані та натисніть «Скільки це коштує» в кінці сторінки. Повідомлення не будуть надіслані, а система виведе на екран повну вартість з розбивкою по операторам.
  4. Кнопка Експорт.
    Зручна кнопка в кабінеті, що дозволяє завантажити файл з даними. Наприклад, у розділі «Звіти» ви можете за один клік завантажити інформацію по всім розсилкам за вибраний період.
    У вкладці масової розсилки можна завантажити кожен звіт окремо та вибрати експорт тільки доставлених, або по всій розсилці.
    Це буде в пригоді нагоді якщо плануєте нову розсилку по вже використаній базі. Ви зможете зробити експорт доставлених та використати тільки хороші контакти.
  5. Реферальне посилання.
    Приводьте друзів та знайомих до нас та отримуйте винагороду! У розділі «Налаштування» є вкладка «Запрошення» де ви знайдете посилання, яке можна давати друзям для реєстрації. Перейшовши за цим посиланням та зареєструвавшись, клієнт автоматично пов’язується з вашим акаунтом та ви отримуєте нарахування відсотків від поповнення клієнта. Більше клієнтів = більше відсотків!
  6. Розділ Інструменти.
    За допомогою цього інструменту можливо перевірити свою базу контактів на активність та використовувати номери що працюють. Контакти перевірятимуться через нашу систему – чи була успішна доставка за останній період.

За результатом перевірки у звітах відображається три показники:

  • Робочі – номер з’являвся у нас в системі та на нього була успішна доставка.
  • Неробочі – номер з’являвся у нас в системі, але на нього не було доставки.
  • Немає даних – номер не з’являвся в системі, тому неможливо перевірити.


Зверніть увагу, якщо натиснути на кількість номерів із будь-якої категорії, то вони експортуються у файл на комп’ютер і його можна надалі використовувати.

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися