Скасування
Зателефонувати Зателефонувати Онлайн підтримка Онлайн підтримка
Головна Новини Як зменшити вартість розсилки?
02.12.2021
view 2848
SMS розсилка

Як зменшити вартість розсилки?

Копійка гривню береже! Саме тому ми вирішили розповісти про способи скоротити бюджет розсилки та не переплачувати.

Контролюйте кількість символів.
Одна частина SMS містить 70 символів кирилицею, при збільшенні знаків тарифікація буде вже за два повідомлення і так далі. Якщо повідомлення припускають великий обсяг інформації, тоді рекомендуємо звернути увагу на розсилки через месенджери. Найчастіше в месенджерах дозволено надсилати текст до 1000 символів із вмістом зображення та кнопки. При цьому вартість одного повідомлення через програму Viber обійдеться дешевше, ніж вартість двох SMS.

Проведіть чищення клієнтської бази.
HLR – це сервіс, який чистить базу від невалідних номерів. Завдяки сортуванню, ви зможете заощадити бюджет і бути впевненими, що повідомлення дійшло до абонента.

Налаштуйте таргетинг.
Важливо знати свою цільову аудиторію та грамотно налаштувати вибірку контактів. Критерії можуть бути за віком, статтю, регіоном і т.д. Ваші повідомлення надсилатимуться виключно потенційному клієнту і ви уникните витрати бюджету на розсилку абонентам, яким пропозиція не актуальна.

Що ще почитати

proposal

Спробуйте нашу розсилку безкоштовно прямо зараз!

SMS розсилки в будь-яку країну світу, на будь-якого мобільного оператора. Інтеграції з популярними CRM допоможуть автоматизувати та прискорити взаємодію з клієнтом. Реєструйся на сайті та запускай розсилки прямо зараз!

Підключитися
proposal

Почніть розсилати прямо зараз!

Viber — не лише один із найпопулярніших месенджерів, а й ефективний інструмент для просування бізнесу та реклами. Згідно з останніми даними, аудиторія цього месенджера склала 262 млн. користувачів. Залучайте клієнтів до спілкування з брендом, зробіть процес покупки цікавим!

Підключитися